Welkom op onze website.

 

 

        Sedert enkele jaren hebben wij ons bedrijf gevestigd aan de Bolle Akker te Bakel.

Onlangs hebben wij onze showroom geheel vernieuwd waardoor wij u een breed assortiment badkamers, douchegelegenheden, badmeubels voorzien van prachtige merkkranen en accesoires kunnen laten zien.

Komt u gerust, na het maken van een afspraak, onder het genot van een kopje koffie uzelf laten informeren door Anja die u op enthousiaste wijze kennis zal laten nemen van oneindige bad en douchemogelijkheden die ook in ķw huis gerealiseerd kunnen worden.

Met behulp van moderne, geavanceerde technieken zijn wij in staat u een duidelijk visueel beeld te scheppen met alle ruimte voor uw persoonlijke ideeŽn.

U zult u verbazen over de talrijke mogelijkheden om ook van uw badkamer een luxe ruimte te creeŽren. Voorzien van al uw wensen met luxe sanitair waar het goed toeven is, voor een prijs die u zelf wellicht te hoog in zou schatten.

 

Wij kunnen voor u direct ter plaatse een 3D tekening maken met daarin uw eigen badkamer.

De tekening, voorzien van het sanitair waar uw keuze naar uitgaat, is aanpasbaar naar gelang uw wensen veranderen. Wij nodigen u van harte uit.

 

Uiteraard zijn wij in staat om uw nieuwe badkamer met ons team van kundige en gediplomeerde vakmensen te realiseren. Kortom, u bent bij ons aan het juiste adres.

 

Kom naar de Bolle Akker en laat u verrassen.

 

 

            Anja en Willy Wilbers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Copyright © Wilbers installaties 2006.